Λίστα ανα κατασκευαστή Alessandro

Η Alessandro International είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της περιποίησης άκρων, γνωστή για τις υψηλές προδιαγραφές και την πρωτοπορία της. Χάρις στα πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό κατάρτισης που εμφανίζεται συνεχώς σε νέες ιδέες προϊόντων και μεθόδων εφαρμογής. Η Alessandro International κατέχει με υπερηφάνεια πολλές αποκλειστικές πατέντες και παγκόσμιες πρωτιές, που επιβεβαιώνουν ξανά και ξανά τον κορυφαίο της ρόλο στο design των νυχιών. Μπορείτε τώρα να ανακαλύψετε τον όμορφο κόσμο της Alessandro International και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εμπνευστεί και να σαγηνευτεί! Alessandro International – από επαγγελματίες για επαγγελματίες.

0 Σχόλιο(α)
Η Alessandro δημιούργησε το Striplac, το πρώτο βερνίκι νυχιών μακράς διαρκείας που δεν είναι τζελ. Στεγνώνει ταχύτατα με χρήση της ειδικής λάμπας LED.
99,00 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
Η Alessandro δημιούργησε το Striplac, το πρώτο βερνίκι νυχιών μακράς διαρκείας που δεν είναι τζελ. Καθαρίστε τα νύχια με τα ειδικά pads πριν την εφαρμογή του.
10,10 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
Αυτό το εργαλείο σπρώχνει απαλά προς τα πίσω τις παρανυχίδες και βοηθάει στην αφαίρεση του Striplac, του πρώτου βερνικιού μακράς διαρκείας που δεν είναι τζελ.
8,40 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
Ένα καινοτόμο προϊόν που επιταχύνει τη διαδικασία αφαίρεσης του βερνικιού Striplac, του πρώτου βερνικιού νυχιών μακράς διαρκείας που δεν είναι τζελ.
10,40 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
Με αυτό το διορθωτικό στυλό καθαρίζετε εύκολα τα νύχια σας μετά την εφαρμογή του Striplac, του πρώτου βερνικιού νυχιών μακράς διαρκείας που δεν είναι τζελ.
11,50 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
Η Alessandro δημιούργησε το Striplac, το πρώτο βερνίκι νυχιών μακράς διαρκείας που δεν είναι τζελ. Στεγνώνει γρήγορα, δεν ραγίζει και αφαιρείται πανεύκολα.
14,90 €
Σε απόθεμα
Εμφάνιση 1 - 6 από 6 αντικειμένων

Αρχή