Νέο
Ghd Max Professional Styler

Ghd Max Professional Styler

GHD00107

Εύκολο styling για μακριά, πυκνά μαλλιά.

Διαθέσιμο

165,00 €


Κάντε το styling παιχνιδάκι με το που διαθέτει φαρδιές πλάκες 2 ιντσών (50,8 χιλ.) για ευκολότερο και γρηγορότερο styling σε μακριά, σγουρά ή πιο πυκνά μαλλιά.

Το ghd Max Styler διατίθεται με προηγμένη κεραμική τεχνολογία που προστατεύει από τη θερμότητα, η οποία εξασφαλίζει σταθερή και ομοιόμορφη ιδανική θερμοκρασία 185°ﹾC για styling, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρήσης. Οι λείες, χρυσές πλάκες που γλιστρούν αβίαστα στα μαλλιά εξασφαλίζουν άνετο styling και λάμψη, ενώ οι φαρδύτερες πλάκες σας δίνουν τη δυνατότητα να δουλεύετε μεγαλύτερα τμήματα των μαλλιών με ευκολία, ενώ είναι ιδανικές για τη μείωση του φριζαρίσματος σε φυσικά σγουρά μαλλιά, καθώς και για πιο μακριά μαλλιά, για να δημιουργήσετε κυματισμούς, μπούκλες ή απλώς να ισιώσετε τα μαλλιά.

Το ghd Max Styler​, που συνοδεύεται από βασικά χαρακτηριστικά, όπως παγκοσμίως συμβατή τάση, χρόνο θέρμανσης 30 δευτερολέπτων, προστατευτικό κάλυμμα για τις πλάκες και λειτουργία αναμονής (sleep mode) μετά από 30 λεπτά αδράνειας, είναι ιδανικό για εύκολο και γρήγορο styling όπως του κομμωτηρίου, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Χαρακτηριστικά:

  • Προηγμένη κεραμική τεχνολογία που προστατεύει από τη θερμότητα: για βελτιωμένο styling
  • Ιδανική θερμοκρασία για styling 185°C: οι υψηλότερες θερμοκρασίες βλάπτουν τα μαλλιά ενώ οι χαμηλότερες θερμοκρασίες δεν έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα
  • Λείες, στρογγυλεμένες πλάκες που γλιστρούν αβίαστα στα μαλλιά: γλιστρούν στα μαλλιά για γρήγορο styling χωρίς φριζάρισμα, και ενισχυμένη λάμψη όπως στο κομμωτήριο.
  • Φαρδύ, στρογγυλό στέλεχος: για ευέλικτο και άνετο styling σε πιο μακριά μαλλιά
  • Διαστάσεις: μήκος στελέχους - 263 χιλ., μήκος πλακών - 85 χιλ., πλάτος πλακών - 50,8 χιλ.
  • Προστατευτικό κάλυμμα για τις πλάκες: για να έχετε πάντα μαζί σας το styler σας και το στυλ σας
  • Αυτόματη λειτουργία αναμονής (sleep mode): απενεργοποίηση μετά από 30 λεπτά αδράνειας
  • Παγκοσμίως συμβατή τάση: για εξαιρετική απόδοση σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε
  • Καλώδιο μήκους 2,7m, επαγγελματικών προδιαγραφών

Γράψτε μια κριτική

Ghd Max Professional Styler

Ghd Max Professional Styler

Εύκολο styling για μακριά, πυκνά μαλλιά.

Προτεινόμενα προϊόντα

Αρχή