Προσφορά!
GK Hair Pro Line Hair Taming System with Juvexin Light Tame No2 (300ml)

GK Hair Pro Line Hair Taming System with Juvexin Light Tame No2 (300ml)

GKH00006

Το GK Hair, Keratin Treatment with Juvexin για Ελαφριές Μπούκλες είναι σχεδιασμένο για να ισιώνει τα μαλλιά, δινοντας τα λάμψη, μεταξένια απαλότητα και σωστή διαχείρηση.

89,90 €

Το GK Hair, Keratin Treatment with Juvexin για Ελαφριές Μπούκλες είναι σχεδιασμένο για να ισιώνει τα μαλλιά, δινοντας τα λάμψη, μεταξένια απαλότητα και σωστή διαχείρηση. Αυτη η θεραπεία Κερατίνης είναι ειδικά διαμορφωμένη για αναζωογονεί, να δυναμώνει και να απαλοίφει το φριζάρισμα (παρόμοια με τη Brazilian Θεραπεία). Το Global Keratin περιέχει Juvexin, μια φυσικά προερχόμενη πρωτεϊνη παραπλήσια με αυτη της δομής των μαλλιών, που ενώνεται με την επιφάνεια της κεφαλής και διεισδύει στην τρίχα.

ΟΔΗΓΙΕΣ:
Βήμα 1:  Λούστε απαλά τα μαλλιά σας 2 φορές με το Global Keratin Clarifying Shampoo για να φύγουν τα καλλυντικά προϊόντα απο πάνω και να ανοίξουν οι πόρροι των μαλλιών. Αν τα μαλλιά σας είναι παρθένα ή για τυπους μαλλιων με μεγάλη αντίσταση περάστε 3 χέρια με το Global Keratin Clarifying Shampoo.

Βήμα 2: Στεγνώστε με πετσέτα για να φύγει η πολύ υγρασία. Ξεμπερδέψτε τα μαλλιά με μια φαρδιά οδοντωτή  χτένα. Χωρίστε τα μαλλια σε 3 μέρη.

Βήμα 3: Φορέστε πρόχειρα ρούχα ή ποδιά πριν εφαρμόσετε την θεραπεία. Φορώντας γάντια, ανακινήστε το προϊόν καλά πριν το ανοίξετε και βάλτε 30ml υγρού σε ενα απλικατέρ. Στη συνέχεια ρυθμίστε την ποσότητα προϊόντος που θα χρησιμοποιθεί ανάλογα με το μήκος και το πάχος των μαλλιών.  Ξεκινήστε απο τον αυχένα, εφαρμόζοντας απαλά το προϊόν στα μαλλια με τα ακροδάχτυλα σας ή με τη βούρτσα του απλικατέρ. Χτενίστε για ίση διανομή και αφαιρέστε το τυχόν περίσσιον προϊόν. Μην εμποτίσετε τα μαλλία με πολύ θεραπεία κερατίνης. Εάν τα μαλλιά στεγνώσουν πολύ, ψεκάστε τα με ενα σπρέι νερού. Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα του κεφαλιού και των χεριών καθώς και με τα μάτια. Φροντίστε ότι όλος όγκος των μαλλιών σας ειναι καλυμένος με τη θεραπεία.

Bήμα 4: Χρησιμοποιήστε μια στρόγγυλη βούρτσα για να κάνετε πιστολάκι και να ισιώσετε τα μαλλιά. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια στρόγγυλη κεραμική βούρτσα και το πιστολάκι στη μεσσαία σκάλα. Αυτό θα βοηθήσει να ξεκινήση η διαδικασία σφράγισης των λέπιδων της τρίχα. Ξεκινήστε το πιστολάκι από τον αυχένα και προχωρήστε προς τα επάνω μέχρι τα μαλλιά σας να ειναι 100% στεγνά.


Σημείωση: Πάντα να έχετε το πιστολάκι στραμμένο μακρυά απο το πρόσωπό σας. Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι εντελώς στεγνά πριν προχωρήσετε στο σίδερο.


Βήμα 5: Αφαιρέστε τα γάντια. Για τη διαδικασία του σιδερώματος θα χρειαστείτε μια επίπεδη μασιά τιτανίου που φτάνει τους 450 C (προσοχή να διαλέξετε τη σωστή θερμοκρασία) για καλύτερα αποτελέσματα. Ξεκινώντας απο τον αυχένα και χωρίστε σε τμήματα 1 εκατοστού τα μαλλιά.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καρχαρία για να κρατήσει τα μαλλιά. Κρατήστε τη ρίζα και σιγά περάστε το σίδερο απο τη ρίζα στις άκρες. Προσοχή μη κάψετε το δέρμα ή τα αυτιά. Συνεχίστε τη διαδικασία μέχρι όλα τα μαλλιά να έχουν σιδερωθεί. Με επαναλήψεις σε κάθε τμήμα τα μαλλιά σας θα σφραγίστούν με ένα μεταξένιο, λαμπερό και ίσιο look. Χρησιμοποιήστε την κρίση σας για να καθορίσετε πόσα περάσματα πρέπει να κάνετε με το σίδερ.

Βήμα 6: Μή λούσετε τα μαλλιά σας για 48 ώρες και μη τα περιορίσετε με αξεσουάρ ή ρούχισμό.

Τι πρέπει να κάνετε τις 2 πρώτες μέρες
- Κάντε πιστολάκι και ισιώστε τα μαλλιά με ένα επίπεδο σίδερο σε μεσσαία με υψηλή σκάλα σε περίπτωση που βραχούν τα μαλλιά σας.
- Να έχετε τα μαλλιά σας κάτω όλο το χρονικό διάστημα
- Χρησιμοποιήστε το Global Keratin Functional Keratin Hair Taming System Shampoo και Conditioner

Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε τις 2 πρώτες μέρες
- Μή λούσετε τα μαλλιά σας.
- Μη κάνετε αλογοουρά ή πλεξούδες ή κάνετε χρήση κοκκαλάκια, τσιμπιδάκι ή κορδέλες.
- Μη συμμετέχετε σε δραστηριότητες όπου μπορεί να προκαλέσουν ιδρώτα
- Μη χρησιμοποιήσετε προϊόντα styling στα μαλλιά σας.

Γράψτε μια κριτική

GK Hair Pro Line Hair Taming System with Juvexin Light Tame No2 (300ml)

GK Hair Pro Line Hair Taming System with Juvexin Light Tame No2 (300ml)

Το GK Hair, Keratin Treatment with Juvexin για Ελαφριές Μπούκλες είναι σχεδιασμένο για να ισιώνει τα μαλλιά, δινοντας τα λάμψη, μεταξένια απαλότητα και σωστή διαχείρηση.

Προτεινόμενα προϊόντα

Αρχή