KMax Milano Volumizing Dry Shampoo (150ml)

KMX00108

Το KMax Milano Volumizing Root Spray & Dry Shampoo είναι η πιο γρήγορη και εύκολη λύση για την άμεση εξάλειψη της λιπαρότητας των μαλλιών ΚΑΙ όγκο στη στιγμή!

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

15,00 €

Το KMax Milano Volumizing Root Spray & Dry Shampoo είναι η πιο γρήγορη και εύκολη λύση για την άμεση εξάλειψη της λιπαρότητας των μαλλιών ΚΑΙ όγκο στη στιγμή! Καθαρίζει τη ρίζα, την απαλλάσσει από τη λιπαρότητα και χαρίζει πλούσιο όγκο στα μαλλιά. Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών, με υπέροχο άρωμα φρεσκάδας! BEAUTY TIP: Ψεκάστε στα μαλλιά το dry shampoo πριν πέσετε το βράδυ για ύπνο. Έτσι δίνετε στο προϊόν την ευκαιρία να δράσει όλο το βράδυ και το επόμενο πρωί το αποτέλεσμα είναι super εντυπωσιακό!

To KMax Milano Volumizing Root Spray & Dry Shampoo αφήνει τα μαλλιά με μια αίσθηση ελαφρότητας και ένα υπέροχο άρωμα, σαν να τα έχετε μόλις λούσει κι ας μην έχετε χρησιμοποιήσει σταγόνα νερό! Αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα, με πλούσιο όγκο και χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

Τα πλεονεκτήματα του KMax Volumizing Root Spray:

  1. Εύκολο airbrush applicator, παρέχει ακρίβεια στην εφαρμογή, δε λερώνει και δε λεκιάζει το δέρμα ή τα ρούχα
  2. Αίσθηση ελαφρότητας, δε βαραίνει τα μαλλιά.
  3. Απορροφά άμεσα τη λιπαρότητα των μαλλιών και τα αφήνει σαν φρεσκολουσμένα, με υπέροχο άρωμα!

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε το σε απόλυτα στεγνά μαλλιά.

Ανακινήστε πολύ καλά το KMax Volumizing Root Spray & Dry Shampoo και κάντε χωρίστρες στα μαλλιά σας.

Ψεκάστε από απόσταση περίπου 15–20cm. Χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων σας και όχι τα νύχια κάντε απαλές, κυκλικές κινήσεις μασάζ ώστε να εισχωρήσει το προϊόν και να απορροφηθεί η λιπαρότητα. Αφήστε να στεγνώσει. Είστε έτοιμοι!

Για επιπλέον όγκο γυρίστε ανάποδα τα μαλλιά και ψεκάστε δυο-τρεις φορές. Γυρίστε στην αρχική σας θέση και… boom! Τα μαλλιά σας έχουν πολύ περισσότερο όγκο από όσο μπορούσατε να φανταστείτε.

Δερματολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών. Το προϊόν αφαιρείται μόνο με το λούσιμο.

Προτεινόμενα προϊόντα

Αρχή