Moroccanoil Mending Infusion (75ml)

MOR00117

Το Morocanoil Mending Infusion ειναι ενα εκχύλισμα επιδιόρθωσης που ενώνει στις σπασμένες άκρες και συμβάλει στη σφράγιση της ψαλίδας. Ιδανικό για ευαίσθητα ή κατεστραμμένα μαλλιά.

Σε απόθεμα

34,20 €


ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Αυτό το προϊόν είναι η λύση για την ψαλίδα. Το Mending Infusion είναι μια πλούσια σε βιταμίνες φόρμουλα με πρωτεΐνες quinoa που τρέφει, συντηρεί και δυναμώνει τα μαλλιά. Με αυτόν τον τρόπο απολαμβάνετε μια μεταξένια απαλή, φρέσκια εμφάνιση. Η εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα με βάση το λάδι argan μειώνει τα ορατά σημάδια των κατεστραμμένων μαλλιών, όπως σπασμένα άκρα, ξηρότητα και φθορές χρώματος. Καταπραΰνει τα φριζαρισμένα μαλλιά για να αποτρέψει περαιτέρω ζημιές. Ένα μείγμα από λάδι argan και εκχύλισμα baobab, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και αμινοξέα, καθιστά τα ξηρά, εύθραυστα μαλλιά μεταξένια απαλά και ελαστικά ξανά.

  • Βοηθά στο σφράγισμα της ψαλίδας.
  • Ενυδατώνει την τρίχα.
  • Προσφέρει μοναδική απαλότητα.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  • Εφαρμόστε στις ξηρές Άκρες ως τελείωμα.


ΕΛΑΙΟ ARGAN

Το έλαιο Argan είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό, πλούσιο σε βιταμίνες και άλλα πολύτιμα συστατικά. Περιέχει Ωμέγα-6 και βιταμίνη Α που βοηθούν την ανάπλαση της δομής των κυττάρων και την αύξηση της ελαστικότητας της τρίχας. Περιέχει επίσης βιταμίνη Ε και φαινόλες που προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και τις επιδράσεις του περιβάλλοντος. Η παραγωγή του έλαιου Argan είναι δυνατή μόνο στο νότιο τμήμα του Μαρόκου και είναι πολύ ακριβό διότι είναι σχετικά μικρή η ποσότητα που παράγεται και υπάρχει δυσκολία στη συγκομιδή και επεξεργασία του.

Προτεινόμενα προϊόντα

Αρχή