Tahe Infusion Gold (2x10ml)

TAH00031

Θεραπεία ελιξίριο για τα μαλλιά, με υγρό χρυσό και ενεργή κερατίνη.

Κατόπιν παραγγελίας διαθέσιμο σε 2-4 εργάσιμες

13,06 €

ΤΙ ΕΙΝΑΙ:
Ελιξίριο για τα μαλλιά, με υγρό χρυσό και ενεργή κερατίνη. Ενδυναμωτική θεραπεία για λάμψη, θρέψη, έντονη πυκνότητα και σώμα στην τρίχα και αναγέννηση των μαλλιών. Έγχυση ενεργών συστατικών πολλαπλών δράσεων σε 2 φάσεις.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ:
Αναπλήρωση, ανάπλαση και βαθιά θρέψη των μαλλιών σε 2 φάσεις. Αναζωογονεί τις ταλαιπωρημένες ή κατεστραμμένες ίνες της τρίχας από το φως του ήλιου, τη μόλυνση ή τις χημικές διεργασίες, συμπληρώνοντας τις ατέλειες στην δομή της τρίχας, χάρη στον συνδυασμό αγνής κερατίνης ενεργών συστατικών.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ: 10ml

CYCLOPENTASILOXANE/DIMETHICONOL: Σύμπλοκο σιλοξάνης που χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Κυρίως για την μαλακτική του δράση και τις ενυδατικές του ιδιότητες.
ΤΕΤΑΡΤΟΤΑΓΗΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που διατηρουν τη φυσική κατάσταση του μαλλιού.
PROPILENGLICOL: μαλακτικός παράγοντας

To ΙNFUSION GOLD A+B είναι μέρος της σειράς προϊόντων της Tahe, BOTANIC Acabado.

Οδηγίες Χρήσης

1. Λούστε τα μαλλιά με το Keratin Gold Shampoo.
2. Εφαρμόστε τη φάση Α- άμεσης αναγέννησης, στο λουτήρα σε βρεγμένα μαλλιά, δίνοντας έμφαση στις πιο κατεστραμμένες περιοχές. Κάντε μασάζ στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής. Χτενίστε και ξεβγάλτε με άφθονο νερό.
3. Στη θέση εργασίας, εφαρμόστε τη φάση Β. Ξεκινήστε την εφαρμογή από τη μέση και τις άκρες των μαλλιών και δώστε έμφαση στις περιοχές που είναι πιο κατεστραμμένες. Χτενίστε για ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος

Προτεινόμενα προϊόντα

Αρχή