Tahe Infusion Gold Radiance (2*10ml)

TAH00032

Θεραπεία 2 φάσεων διόρθωσης χρώματος, για άψογα ξανθά και ανταύγειες που ακτινοβολούν.

Κατόπιν παραγγελίας διαθέσιμο σε 2-4 εργάσιμες

13,86 €

ΤΙ ΕΙΝΑΙ:
Θεραπεία 2 φάσεων, με μοναδική σύνθεση για άψογα ξανθά και ανταύγειες που ακτινοβολούν. Η μοναδική θεραπεία Infusion Gold Radiance συνδυάζει την βελτίωση των ξανθών και την εξάλειψη ανεπιθύμητων τόνων με την θρέψη, ενυδάτωση και αναζωογόνηση των μαλλιών.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ:
Ενυδατώνει και αναζωογονεί τα ξανθά ή με ανταύγειες μαλλιά βελτιώνοντας την υφή τους και εξαλείφοντας τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους. Ιδανικό για επαναφοράς του καθαρού χρώματος στα ξανθά μαλλιά. Για μεθυστικά ξανθά και ανταύγειες που ακτινοβολούν!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ: 10ml

Με ενεργή κερατίνη, φυτικά μητρικά κύτταρα και πολύτιμα ενεργά συστατικά:

ΥΓΡΟ ΧΡΥΣΟ: Ένωση από έλαιο argan, έλαιο λιναριού και έλαιο jojoba, γνωστά για τις ενυδατικές, προστατευτικές και αντιοξειδωτικές δράσεις τους. Ενυδατικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για εξαιρετική λάμψη.
ΑΓΝΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ: Η κερατίνη είναι ενυδατικός φιλμογενής παράγοντας, που διατηρεί και επιδιορθώνει την επιδερμίδα της τρίχας, προστατεύοντας τις ίνες της τρίχας από εξωτερική φθορά και χημικούς παράγοντες
ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΕΣ ΦΩΤΟΣ: Αναπτύσσουν τις ίνες της τρίχας ώστε να την προστατεύουν από “επιθετικά” εξωτερικά στοιχεία με αποτέλεσμα τα μαλλιά να ανακτούν την φυσική τους ιδιότητα να ανακλούν το φυσικό φως και να λάμπουν.

To ΙNFUSION GOLD RADIANCE είναι μέρος της σειράς προϊόντων της Tahe, BOTANIC Acabado.

1. Λούστε τα μαλλιά με το Radiance Shampoo για άμεση λάμψη στα ξανθά μαλλιά και στα μαλλιά με ανταύγειες. Επαναλάβετε και αφήστε το σαμπουάν να δράσει για μερικά λεπτά.
2. Ξεβγάλτε με χλιαρό νερό.
3. Εφαρμόστε τη φάση Α, στο λουτήρα σε βρεγμένα μαλλιά, δίνοντας έμφαση στις πιο κατεστραμμένες περιοχές. Κάντε μασάζ στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής. Χτενίστε και ξεβγάλτε με άφθονο νερο.
4. Στη θέση εργασίας, εφαρμόστε τη φάση Β. Ξεκινήστε την εφαρμογή από τη μέση και τις άκρες των μαλλιών και δώστε έμφαση στις περιοχές που είναι πιο κατεστραμμένες. Χτενίστε για ομοιόμορφη κατανομή του προΪόντος. Μη ξεβγάλετε.

Προτεινόμενα προϊόντα

Αρχή