Tahe Botanic Acabado Gold Total Repair Mask (300ml)

TAH00029

Μάσκα με ενεργή κερατίνη και υγρό χρυσό για ολική επαναφορά των μαλλιών.300ML

Κατόπιν παραγγελίας διαθέσιμο σε 2-4 εργάσιμες

16,05 €

Υπερ-θρεπτική μάσκα μαλλιών με ενεργή κερατίνη και υγρό χρυσό που επιδιορθώνει τις ίνες της τρίχας.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ:
Χάρη στα ενεργά της συστατικά και τα ceremides που περιέχει, προστατεύει και μαλακώνει την τρίχα και ενισχύει τη δομή και την αντοχή των μαλλιών, για ολοκληρωτική επαναφορά της φυσικής κατάστασης των μαλλιών. Με προοδευτική δράση. Ξεπλενόμενη.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ: 300ml, 1000ml

Με σύστημα θερμικής θρέψης, αγνή κερατίνη, φυτικά μητρικά κύτταρα και πολύτιμα ενεργά συστατικά:

CERAMIDES: Τα κεραμίδια είναι λιπίδια, μία ειδική κατηγορία λιπιδίων με φυσική παρουσία στο δέρμα και τα μαλλιά. Ανήκουν στα συστατικά της «διακυτταρικής ουσίας», συμμετέχοντας στον προστατευτικό ρόλο του δέρματος και στη ρύθμιση της ενυδάτωσης στο επίπεδο της επιδερμίδας.  Συμπληρώνουν τα κενά στο εξωτερικό περιτρίχιο. Όταν προστεθούν στα σαμπουάν ή τα διαλύματα, μπορούν να επανορθώσουν το σπάσιμο των μαλλιών και να ενισχύσουν την επιδερμίδα της τρίχας.

ΕΛΑΙΟ ARGAN: Αποτελείται κατά 50% από λιπαρά οξέα (λινελαϊκό οξύ 50% α-λινολενικό οξύ 15%, ελαϊκό οξύ 12%, το γ-λινολενικό οξύ) και περιέχει μεγάλες ποσότητες από τοκοφερόλες (σχεδόν τρεις φορές περισσότερη βιταμίνη Ε από το ελαιόλαδο) και (P7 στερόλες). Το έλαιο έχει αναγεννητικές, θρεπτικές, ενυδατικές ιδιότητες και προστασίας από τη θερμότητα. Ταυτόχρονα, εκτιμάται ιδιαίτερα για την αντιοξειδωτική του δράση και την ικανότητα του για ανάπλαση των ινών της τρίχας.

Gold Mask Total Repair είναι μέρος της σειράς προϊόντων της Botanic Acabado.

Προτεινόμενα προϊόντα

Αρχή