Tahe Botanic Keratin Gold Shampoo (300ml)

TAH00025

Σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά, με ενεργή κερατίνη και υγρό χρυσό.300ml

Κατόπιν παραγγελίας διαθέσιμο σε 2-4 εργάσιμες

15,31 €

Σαμπουάν με εξαιρετικά απαλή σύνθεση για καθαρισμό σε βάθος, μεταξένια απαλότητα και όγκο.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ:
Αφήνει τα μαλλιά σας λεία και ευκολοχτένιστα, ευέλικτα γεμάτα σώμα. Με την ειδική του σύνθεση καθαρίζει απαλά αλλά σε βάθος και αντανακλά το φυσικό φως χαρίζοντας εντυπωσιακή λάμψη στα μαλλιά σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ: 300ML, 800ML

CYCLOPENTASILOXANE/DIMETHICONOL: Σύμπλοκο σιλοξάνης που χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Κυρίως για την μαλακτική του δράση και τις ενυδατικές του ιδιότητες.
ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΟΥ MEADOWFOAM (LIMNANTHES ALBA): Έλαιο από σπόρο χλόης γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες αλλά και την ικανότητα του στη ρύθμιση της λιπαρότητας. Ένα πολύ σταθερό έλαιο που ενυδατώνει τα μαλλιά και τα αφήνει λαμπερά. Το έλαιο απορροφάτε γρήγορα από τα μαλλιά χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Η χημική του σύσταση αποτελείται από μη-συζευγμένους διπλούς δεσμούς που το καθιστούν ιδιαίτερα ανθεκτικό στη θερμοκρασία και την οξείδωση. Συνιστάται ανεπιφύλακτα ως φυτικό ενεργό αντιοξειδωτικό καθώς προστατεύει τις κρέμες από την οξείδωση και επίσης αυξάνει τη διάρκεια ζωής άλλων φυτικών ελαίων όπως το αμυγδαλέλαιο.
TOCOPHERYL ACETATE (VITAMIN E):​ H oξική βιταμίνη Ε είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές τις ιδιότητες και την προστατευτική της δράση κατά των ελεύθερων ριζών.

To GOLD SHAMPOO είναι μέρος της σειράς προϊόντων της Tahe, BOTANIC Acabado.

Προτεινόμενα προϊόντα

Αρχή