Tahe Advanced Barber No203 Sublime Lotion (125ml)

TAH00131

Λοσιόν κατά της τριχόπτωσης.

Κατόπιν παραγγελίας διαθέσιμο σε 2-4 εργάσιμες

20,88 €

Λοσιόν κατά της τριχόπτωσης για συχνή χρήση για εντατικό πρόγραμμα διπλής δράσης για καταπολέμηση της αραίωσης των μαλλιών και της τριχόπτωσης.

Εμπλουτισμένη με κουρκουμά * και ωμέγα 6 * και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην τόνωση της δραστηριότητας των ριζών και τη διατήρηση του πάχους των μαλλιών από τη ρίζα έως την άκρη της τρίχας.

Βοηθά στην ενδυνάμωση του θύλακα της τρίχας, διατηρεί τα μαλλιά και το τριχωτό υγιή και δυνατά, παρατείνοντας τη φάση ανάπτυξης της τρίχας.

Με Κουρκουμά: Φυτικός παράγοντας που έχει αναπτυχθεί από κουρκούμη (capilia longa), ένα συμπύκνωμα πλούσιο σε πεπτίδια και σχεδιασμένο να δημιουργεί βέλτιστες συνθήκες για την επανενεργοποίηση της ανάπτυξης των μαλλιών. Ενεργό συστατικό απαλλαγμένο από φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, βαρέα μέταλλα, VOC και BSE. Δεν είναι επιβλαβές για το περιβάλλον, δεν περιέχει ουσίες CMR ή ταξινομημένα αλλεργιογόνα. Σημαντική μείωση του αποτυπώματος άνθρακα. Φυτική προέλευση. Πιστοποίηση COSMOS και ECOCERT.

Ωμέγα 6: Ένωση που βρίσκεται σε σογιέλαιο που περιέχει θρεπτικά συστατικά και μαλακτικά για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Πρωτεΐνη σόγιας

Προτεινόμενα προϊόντα

Αρχή