Λίστα ανα κατασκευαστή L'Oreal

Ο Οίκος Κομμωτικής από το Παρίσι: Paris fashion, τεχνολογία και έμπνευση. Η premium μάρκα στην αιχμή της τεχνολογίας και καινοτομίας, η L'Oreal Professionnel, είναι η νούμερο 1 επιλογή και πηγή έμπνευσης για τους κομμωτές σε όλο τον κόσμο. Συνδυάζει απόλυτα, αποτελεσματικά προϊόντα με αποκλειστικές υπηρεσίες στο χρώμα, την περιποίηση και το styling.

ανα σελίδα
Curl Expression μάσκα περιποίησης για βαθιά ενυδάτωση είναι σχεδιασμένη να προσφέρει επαγγελματική περιποίηση στα σγουρά και πολύ σγουρά μαλλιά.
18,90 €
Σε απόθεμα
Το Curl Expression κρεμώδες τζελ ενεργοποίησης σχήματος είναι σχεδιασμένο να προσφέρει επαγγελματικό styling στα σγουρά και πολύ σγουρά μαλλιά.
17,90 €
Σε απόθεμα
Μάσκα περιποίησης για ξανθά βαμμένα μαλλιά ή με ανταύγιες 250ml
16,10 €
Σε απόθεμα
PROFESSIONNEL VITAMINO COLOR MASQUE. Μάσκα επανόρθωσης και προστασίας του χρώματος των βαμμένων μαλλιών.Μάσκα επανόρθωσης και προστασίας του χρώματος των βαμμένων μαλλιών.
17,60 €
Σε απόθεμα
Σαμπουάν Επαγγελματική φόρμουλα που καθαρίζει και αναδιαρθρώνει τα μαλλιά που έχουν υποστεί βλάβη
11,90 €
Σε απόθεμα
Επαναστικό serum επανόρθωσης για χρήση πριν το λούσιμο 250ml
21,80 €
Σε απόθεμα
Σαμπουάν επανόρθωσης χωρίς θειϊκά άλατα
17,20 €
Σε απόθεμα
Μάσκα κατά της ψαλίδας, με τη δύναμη του Filler-A100 και των αμινοξέων, ιδανική για τα μαλλιά με λέπτυνση στις άκρες. Ενυδατώνει άμεσα την τρίχα, καταπολεμά την ψαλίδα και αντιμετωπίζει το φριζάρισμα. Επανορθώνει τα μήκη και γεμίζει τις άκρες, για πιο μακριά, πιο γεμάτα, όμορφα μαλλιά.
23,00 €
Σε απόθεμα
Εμπλουτισμένη με Βιοτίνη και Βιταμίνη Β6, η Serie Expert Inforcer μάσκα προσφέρει εντατική ενδυνάμωση, εύκολο ξεμπέρδεμα και προλαμβάνει το σπάσιμο της τρίχας. Τα μαλλιά γίνονται πιο ανθεκτικά, λαμπερά και δυνατά μετά από συχνή χρήση.
17,61 €
Σε απόθεμα
Μαλακτική κρέμα μαλλιών εμπλουτισμένη με Gold Quinoa + Πρωτεϊνη, η επαγγελματική σύνθεση του Instant Resurfacing Conditioner προσφέρει βαθιά περιποίηση και άμεση αναδόμηση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά.200ml
13,00 €
Σε απόθεμα
Το Tecni Art Web της L’Oréal Professionnel είναι μία πάστα διαμόρφωσης για σχεδίαση, διαμόρφωση και διόρθωση του styling των μαλλιών με ένα φυσικό και λαμπερό τελείωμα.
11,20 €
'Αμμεσα Διαθέσιμο
Το προϊόν φορμαρίσματος L’Oréal Professionnel Tecni Art Volume Lift δίνει στα μαλλιά σας το σχήμα και τον όγκο που επιθυμείτε.
11,90 €
Σε απόθεμα
Εμφάνιση 13 - 24 από 56 αντικειμένων

Αρχή