Styling Ultra Volume

Styling Ultra Volume 

Υπάρχουν 8 προϊόντα.
0 Σχόλιο(α)
Αφρός όγκου για κανονικά και λεπτά μαλλιά μεσαίου μήκους. Δίνει διπλάσιο όγκο στα λεπτά και αραιά μαλλιά, κοντού έως μεσαίου μήκους. Δίνει την αίσθηση ότι τα μαλλιά είναι πιο πυκνά.
14,50 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
Αναδεικνύει την υφή των μαλλιών και χαρίζει κράτημα.
14,90 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
ΣΠΡΕΥ ΟΓΚΟΥ ΓΙΑ ΣΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΧΤΕΝΙΣΜΑ . Βελτιώνει το κράτημα κατά την διάρκεια του στεγνώματος των νωπών μαλλιών με σεσουάρ για μαλλιά γεμάτα όγκο. Παρέχει εύκαμπτο όγκο και σώμα στα στεγνά μαλλιά. Το αποτέλεσμα μπορεί να ανανεωθεί κατά την διάρκεια της μέρας με ελαφριά μάλαξη των μαλλιών.
15,70 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
ΑΦΡΟΣ ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ. Παρέχει επιπλέον περιποιήση και φως στα θαμπά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Προσθέτει όγκο με δυνατό αλλά ευέλικτο κράτημα.
15,90 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
ΖΕΛΕ ΓΙΑ STYLING. Για τολμηρά look χωρίς περιορισμούς. Χτίζει όγκο και υφή, με δυνατό κράτημα που διαρκεί.
8,90 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
ΑΦΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ. Παρέχει στα ατίθασα μαλλιά δυνατό κράτημα, σχήμα που διαρκεί πολλές ώρες και όγκο. Διευκολύνει την χρήση της βούρτσας κατά την διάρκεια του στεγνώματος με σεσουάρ. 
12,80 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
ΑΦΡΟΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ. Δίνει δυνατό κράτημα και όγκο που διαρκεί σε λεπτά ως κανονικά μαλλιά. Παρέχει υφή και δίνει την αίσθηση ότι τα μαλλιά είναι πιο παχιά.
14,70 € 19,30 €
Μειωμένη τιμή!
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
ΣΠΡΕΥ ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΟ ΟΓΚΟ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ. Αναζωογωνεί και προσθέτει άμεσα όγκο στις λεπτές και αδύναμες ρίζες. Για να δώσετε επιπλέον όγκο στα μήκη και τις άκρες χρησιμοποιήστε προϊόντα από την σειρά STYLE SIGN ULTRA VOLUME . 
13,70 €
Σε απόθεμα
Εμφάνιση 1 - 8 από 8 αντικειμένων

Αρχή