Λίστα ανα κατασκευαστή Goldwell

H εταιρεία Goldwell προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων για διαφορετικούς τύπους μαλλιών, από χρώματα και προϊόντα υφής έως προϊόντα φροντίδας και styling. Είτε έχετε μακριά, κοντά, σγουρά ή λεπτά μαλλιά σίγουρα θα βρείτε ένα προϊόν που θα ταιριάζει στον τύπο σας.

Η Goldwell κατασκευάζει διάφορες βαφές μαλλιών, είτε είναι μόνιμες είτε φροντίδας είτε συντήρησης. Κάποιες από τις διάσημες σειρές είναι οι Colorance, Elumen, Silklift και New Blonde. Τα texturizers της Goldwell συμπεριλαμβάνουν spritzes, mousses και spray που δίνουν τέλειο όγκο, λάμψη στα μουντά μαλλιά και υπέροχες μπούκλες.


Τα προϊόντα φροντίδας της Goldwell συμπεριλαμβάνουν το Kerasilk και το Colorglow. Επίσης τα σαμπουάν και τα conditioner της εταιρείας έχουν ιδιότητες αναδόμησης των κατεστραμμένων μαλλιών από τον ήλιο, βελτιώνουν τον όγκο, χαρίζουν δύναμη στις μπούκλες και διατηρούν το χρώμα. Η Goldwell έχει και σειρά προϊόντων για άνδρες, καθώς επίσης και την ειδική σειρά styling με το όνομα Stylesign.

Περισσότερα
ανα σελίδα
0 Σχόλιο(α)
Υγρό συμπύκνωσης μείγματος βαφής 100ml
32,20 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
Αραιή ανθεκτική χτένα ξεμπερδέματος μαλλιών
14,50 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
Υγρό για περμανάντ, για βαμμένα μαλλιά, της Goldwell, με βελτιωμένη φόρμουλα. Ενισχύει τα μαλλιά, χαρίζει κράτημα μεγάλης διάρκειας, προσφέροντας απαλές μπούκλες με όγκο. ΓΙΑ ΠΟΡΩΔΗ ΜΑΛΛΙΑ Η ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΒΑΦΗ Η ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΕΩΣ 50% ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ.
6,50 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
Υγρό για περμανάντ, για βαμμένα μαλλιά, της Goldwell, με βελτιωμένη φόρμουλα. Ενισχύει τα μαλλιά, χαρίζει κράτημα μεγάλης διάρκειας, προσφέροντας απαλές μπούκλες με όγκο. ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ Η ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΕΩΣ 30% ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ.
6,50 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
Υγρό για περμανάντ, για βαμμένα μαλλιά, της Goldwell, με βελτιωμένη φόρμουλα. Ενισχύει τα μαλλιά, χαρίζει κράτημα μεγάλης διάρκειας, προσφέροντας απαλές μπούκλες με όγκο. ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΩΣ ΛΕΠΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
6,50 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
Υγρό για περμανάντ, για φυσικά  μαλλιά, της Goldwell, με βελτιωμένη φόρμουλα. Ενισχύει τα μαλλιά, χαρίζει κράτημα μεγάλης διάρκειας, προσφέροντας απαλές μπούκλες με όγκο. ΓΙΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ.
6,50 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
Άμεσης εφαρμογής εξουδετερωτικό 1:1. Η σύνθεση περιέχει σιλικόνη και περιποιητικά πολυμερή σε ένα κατιονικό μείγμα για προστασία και αναδόμηση του προστατευτικού φιλμ της τρίχας σε φιάλη των 1000ml.
21,40 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
Προστατεύει από τη θερμότητα δινοντας όγκο και σχήμα 200ml
12,90 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
Προθεραπεία για προετοιμασία της περμανάντ. Απευθύνεται σε επαγγελματίες κομμωτές.
10,50 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
Μονιμη Βαφη Topchic είναι αφιερωμένη στο μεγαλύτερο πάθος ενός κομμωτή/τριας και το κίνητρο είναι απο εναν εμπειρογνώμονα στο χρώμα. Αναλογία πρόσμιξης οξυζενέ 1:1
8,40 €
Σε απόθεμα
0 Σχόλιο(α)
Οξειδωτική κρέμα για συνδυαστική χρήση με τις βαφές Topchic
11,40 €
Σε απόθεμα
Εμφάνιση 1 - 12 από 234 αντικειμένων

Αρχή