Tahe Botanic Acabado Miracle Treatment (50ml)

TAH00024

Σύστημα λάμψης και θρεπτικής δράσης με την εφαρμογή θερμότητας. Δημιουργεί φυσικό φως, ενισχύει τη λάμψη και παρέχει εντατική θρέψη και αναδόμηση στα μαλλιά.

Κατόπιν παραγγελίας διαθέσιμο σε 2-4 εργάσιμες

28,69 €

Αναζωογονεί τα κατεστραμμένα μαλλιά και δημιουργεί φυσική λάμψη, καθώς θωρακίζει την αγνή συμπυκνωμένη κερατίνη και τα ενεργά φυτικά μητρικά κύτταρα μέσα στην εξωτερική στοιβάδα της τρίχας συμπληρώνοντας τη μεσοκυττάρια δομή. Αφήνει τα μαλλιά γεμάτα λάμψη και υγεία. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.ΚΕΡΑΤΙΝΗ: Η κερατίνη δρα σαν ενυδατικός παράγοντας, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φίλμ γύρω από τα μαλλιά, διατηρώντας και επανορθώνοντας τον φλοιό της τρίχας και προστατεύοντας τον πυρήνα της.
ΦΥΤΙΚΑ ΜΗΤΡΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ: Τα ενεργά μητρικά κύτταρα έχουν φυτική προέλευση και την ιδιότητα να διατηρούνται χωρίς να χάνουν τις φυσικές τους ιδιότητες.
SOYBEAN OIL: Το έλαιο soybean έχει μαλακτικές, ενυδατικές και δρα κατά του στατικού ηλεκτρισμού, αφήνοντας τα μαλλιά ενυδατωμένα, υγιή και λαμπερά.
ARNICA MONTANA FLOWER OIL: Έλαιο που εξάγεται από το λουλούδι του φυτού ARNICA MONTANA και είναι εξαιρετικός μαλακτικός και ενυδατικός παράγοντας.
PRUNUS ARMENIACA (APRICOT KERNEL) OIL: Έλαιο που λαμβάνεται από τον φλοιό του βερίκοκου με μεγάλη περιεκτικότητα σε γλυκερίδια και λιπαρά οξέα και δρα ως μαλακτικός και ενυδατικός παράγοντας.
TRITICUM VULGARE (WHEAT GERM) OIL: Πρωτείνες που προέρχονται από τον σπόρο του σιταριού και έχουν ισχυρές μαλακτικές ιδιότητες.
HYDROXYPROPYL GUAR: To Guar Gum (κόμμι Γκουαρ) προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του “φασολιού” του φυτού Cyamopsis Tetragonoloba,  το οποίο ευδοκιμεί κατά κύριο λόγο στην Ινδία. Παρέχει “αντιστατικές”, ενυδατικές ιδιότητες και προωθεί την ελαστικότητα των μαλλιών.
ΕΛΑΙΟ ARGAN: Αποτελείται κατά 50% από λιπαρά οξέα (λινελαϊκό οξύ 50% α-λινολενικό οξύ 15%, ελαϊκό οξύ 12%, το γ-λινολενικό οξύ) και
περιέχει μεγάλες ποσότητες από τοκοφερόλες (σχεδόν τρεις φορές περισσότερη βιταμίνη Ε από το ελαιόλαδο) και (P7 στερόλες).
Το έλαιο έχει αναγεννητικές, θρεπτικές, ενυδατικές ιδιότητες και προστασίας από τη θερμότητα. Ταυτόχρονα, εκτιμάται
ιδιαίτερα για την αντιοξειδωτική του δράση και την ικανότητα του για ανάπλαση των ινών της τρίχας.

Η Miracle Treatment είναι μέρος της σειράς προϊόντων Botanic Acabado.

Προτεινόμενα προϊόντα

Αρχή