Tahe Organic Care Lime Essential Oil (10ml)

TAH00118

Αντι-ρευματικό, αντισηπτικό, αντι-ιικό, βακτηριοκτόνο, τονωτικό. Λειτουργεί κατά του λιπαρού δέρματος και της ακμής.

Κατόπιν παραγγελίας διαθέσιμο σε 2-4 εργάσιμες

28,77 €

Το μοσχολέμονο, καρπός από την οικογένεια των εσπεριδοειδών. Η αρχική προέλευση του δέντρου είναι η Βιρμανία και η Ινδία και μεταφέρθηκε στην περιοχή της Μεσογείου πριν από χίλια χρόνια από Άραβες εμπόρους.

Το αιθέριο έλαιο επιτυγχάνεται με τη συμπίεση του φλοιού του φρούτου και είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας γαλήνιας, αρωματικής ατμόσφαιρας χάρη στο πικρό-γλυκό, κιτρικό φρέσκο άρωμά του. Το έλαιο παράγεται στην Ισπανία, το Μεξικό και τις ΗΠΑ και δεν είναι τοξικό ή ερεθιστικό. Είναι κατάλληλο για χρήση σε ευαίσθητο δέρμα και μπορεί να ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

Το αιθέριο έλαιο μοσχολέμονο είναι φωτοτοξικό και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Το αιθέριο έλαιο Μοσχολέμονο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα προϊόντα Organic Care για προσωποποιημένες θεραπείες – τελετουργίες ομορφιάς των μαλλιών. Δείτε πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εδώ.

Άλλες Χρήσεις:

Τo αιθέριο έλαιο του Λάιμ χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως τονωτικό αναζωογονητικό, αντιμικροβιακό, αντισηπτικό, βακτηριοκτόνο, ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος και για αντιμετώπιση κατάθλιψης, απάθειας, κόπωσης, λιπαρού δέρματος και ακμής.

Προτεινόμενα προϊόντα

Αρχή