Kerastase Bain Satin Plant Based Proteins (250ml)

KER00182

Νεα σύνθεση για το σαμπουάν της Kerastase BAIN SATIN  .Εμπλουτισμένo με νιασιναμίδη για ξηρά μαλλιά.

'Αμμεσα Διαθέσιμο

17,90 €

Η Nutritive Restage έρχεται απλούστερη προς το καλύτερο, με καινοτόμες και ισχυρότερες συνθέσεις, που ξεπερνούν την απλή θρέψη των μαλλιών. Πιο μοντέρνο από ποτέ, το Nutritive restage είναι η καλύτερη υγιής τελετουργία για ξηρά μαλλιά.

Το Nutritive Bain Satin της Kérastase είναι ένα απαλό, ενυδατικό σαμπουάν για τα ξηρά μαλλιά. Θρέφει και ενδυναμώνει τα ξηρά μαλλιά. Η απαλή σύνθεσή του με πρωτεΐνες καθαρίζει σε βάθος τα ξηρά μαλλιά αποκαθιστώντας τον όγκο και τη λάμψη τους, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη συγκράτηση της υγρασίας και δίνει απαλότητα. Αυτό το ενυδατικό σαμπουάν αναζωογονεί και ενδυναμώνει τα μαλλιά, συμβάλλοντας στην πρόληψη της αφυδάτωσης. Το Nutritive Bain Satin έχει λευκή, κρεμώδη τζελ υφή που προσφέρει ανάλαφρο αποτέλεσμα, κάτι που το καθιστά το ιδανικό σαμπουάν για τα ξηρά μαλλιά. Έως και +44%* άμεση ενυδάτωση & 72 ώρες θρέψης.* Μπουκάλι από 95% ανακυκλωμένο πλαστικό. * Αποτελέσματα κλινικής δοκιμής με όργανα μετά από εφαρμογή του Bain Satin

Αναζωογονεί και ενδυναμώνει τα μαλλιά καταπολεμώντας την αφυδάτωση.
Αποκαθιστά τον όγκο και τη λάμψη των μαλλιών.
Δίνει στα μαλλιά δύναμη και αντοχή.
+44% άμεση ενυδάτωση & 72 ώρες θρέψης*
+45% περισσότερη απαλότητα*
  * Δοκιμή με όργανα μετά από εφαρμογή του Bain Satin

Κύρια Συστατικά

ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: Αυτό το σαμπουάν εμπεριέχει πρωτεΐνες σιταριού, καλαμποκιού και σόγιας που δρουν σαν συμπλήρωμα διατροφής για τα μαλλιά. Σε συνδυασμό με λιπαρά οξέα και βιταμίνες, θρέφουν τα μαλλιά με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ:
Παράγωγο της Βιταμίνης Β3. "Σφραγίζει" τα θρεπτικά συστατικά στην τρίχα, ενισχύοντας τον προστατευτικό φραγμό της τρίχας για μαλλιά με υγιή όψη σε βάθος χρόνου.

ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ:
Φυσικής προέλευσης. Ενισχύει τις ενυδατικές ιδιότητες της σύνθεσης.

ΒΗΜΑ 1 Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά. ΒΗΜΑ 2 Δημιουργήστε αφρό. ΒΗΜΑ 3 Ξεβγάλτε και επαναλάβετε. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Αν παρουσιαστεί ερεθισμός, μειώστε τη συχνότητα χρήσης.

Προτεινόμενα προϊόντα

Αρχή