Kerastase Nutritive Masquitense (200ml)

KER00190

Kerastase νέα μάσκα μαλλιών με νιασιναμίδη για λεπτά πολύ ξηρά μαλλιά

Σε απόθεμα

32,10 €

Η Masquintense της Kérastase είναι μια υπερσυμπυκνωμένη μάσκα βαθιάς θρέψης για ξηρά μαλλιά με λεπτή έως κανονική τρίχα. Αποτελώντας ιδανική επιλογή για τα ξηρά, αφυδατωμένα μαλλιά, περιέχει Πρωτεΐνες Φυτικής Προέλευσης και Νιασιναμίδη, συστατικά που ενισχύουν τις θρεπτικές και ενδυναμωτικές ιδιότητες της σύνθεσης. Αυτή η ελαφριά κρέμα ενδυναμώνει και θρέφει σε βάθος τα μαλλιά με μια ισχυρή, συμπυκνωμένη δόση θρεπτικών συστατικών. Η Masquintense έχει λευκή, ελαφριά, κρεμώδη υφή, κάτι που την καθιστά την ιδανική μάσκα για λεπτά μαλλιά. Έως και +89%* άμεση ενυδάτωση & 72 ώρες θρέψης.* * Αποτελέσματα κλινικής δοκιμής με όργανα από εφαρμογή της Masquintense

Θρέφει την τρίχα με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.
Βελτιώνει την ελαστικότητα και τη διαχειρισιμότητα των μαλλιών.
Επικαλύπτει την τρίχα με ένα ισχυρό φιλμ για προστασία των μαλλιών από τη χρόνια ξηρότητα.

+89% άμεση ενυδάτωση & 72 ώρες θρέψης*
+52% περισσότερη απαλότητα*
+79% περισσότερη λάμψη*'

 * Δοκιμή με όργανα μετά από εφαρμογή της Masquintense.

Κύρια Συστατικά

ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: Αυτή η μάσκα εμπεριέχει πρωτεΐνες σιταριού, καλαμποκιού και σόγιας που δρουν σαν συμπλήρωμα διατροφής για τα μαλλιά. Σε συνδυασμό με λιπαρά οξέα και βιταμίνες, θρέφουν τα μαλλιά με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ:
Παράγωγο της Βιταμίνης Β3. "Σφραγίζει" τα θρεπτικά συστατικά στην τρίχα, ενισχύοντας τον προστατευτικό φραγμό της τρίχας για μαλλιά με υγιή όψη σε βάθος χρόνου.

ΒΗΜΑ 1 Χρησιμοποιήστε σε λουσμένα μαλλιά, αφού τα σκουπίσετε με πετσέτα. Εφαρμόστε στα μήκη και τις άκρες. ΒΗΜΑ 2 Κάντε μασάζ στα μήκη και τις άκρες. ΒΗΜΑ 3 Αφήστε για 3-5 λεπτά. ΒΗΜΑ 4 Ξεβγάλτε. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Αν παρουσιαστεί ερεθισμός, μειώστε τη συχνότητα χρήσης. Χρησιμοποιήστε τη Masquintense, μάσκα για ξηρά μαλλιά, μετά από το Bain Satin ή το Bain Satin Riche.

Προτεινόμενα προϊόντα

Αρχή